Deze lichtgewicht vouwbare rolstoel is qua zitdiepte en zithoogte instelbaar en heeft een hoogte instelbare rugleuning. Een uitgekiend concept voor een comfortabele zithouding en multi-inzetbaarheid.

De Excel G4 `Modulair`, een aluminium lichtgewicht rolstoel is ontwikkeld vanuit een geheel  nieuwe visie. Verschillende maatvoeringen, verschillende gebruikstoepassingen en slechts één basis frame!  Zo is het mogelijk om eenvoudig en zonder gereedschap de rughoogte te verstellen en is ook het instellen van de zitdiepte eenvoudig te veranderen. Dankzij de grote variatie in maatvoeringen is het mogelijk om voor vrijwel iedereen een gepaste Excel G4  `Modulair` te maken. De vrijheid in keuze en individuele maatvoering zorgt ervoor dat gebruikers een antwoord krijgen op hun gebruiksbehoefte.

De Excel G4 `modulair` wordt standaard geleverd met; in diepte instelbare armleggers, trapdop, voetsteunen met een verstelbare onderbeenlengte, hoekverstelling van de voetplaten, zowel horizontale als verticale achterasinstellingen, multipositie voorvorken, hoekinstelling op de balhoofden, standaard zitkussen, wegklapbare en afneembare armsteunen.

Doordat de Excel G4 lid is van de Van Os Excel `Modulair` familie beschikt deze over een groot aantal componenten die  binnen zowel de `Modulair` familie als de eerste generatie G4 en G5 uitwisselbaar zijn.
Het gebruikersgewicht van de Excel G4 `Modulair` heeft 3 variaties:
-    Zitbreedtes 40 – 45cm > 130kg
-    Zitbreedtes 50 – 55cm > 150kg
-    Zitbreedte 60 > 175kg

Voorraad: 50+

Klik hier voor uw offerteaanvraag

In de spotlight

Minos Alu

Aanmelden nieuwsbrief
Aanmelden
RevaDepot

Uw makelaar in (revalidatie)hulpmiddelen

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.